MINISTERUL ŞPĂGII?

05.30.13

Am suferit constant, ba chiar i-am suspectat pe cei din Consiliul Europei că ne defavorizează, că au ceva cu noi, atunci când rapoartele MCV ne erau defavorabile! Ce, dom’le, la voi e mai breaz? Adică nu ştie toată lumea că şi Helmuth Kohl „a pus botul” la şpagă? Da, aşa e, numai că marele artizan al reunificării Germaniei şi-a terminat cariera trist, pus la zid, nu pentru că a băgat vreun ban nemuncit în buzunar, ci pentru că a acceptat anumite sponsorizări pentru campania electorală a partidului său!!! Păi la noi astea sunt mizilicuri, fraţilor! Pentru treaba asta ar trebui scoşi din viaţa publică toţi politicienii, anulate pensii, interzisă activitatea asta… Acum face vâlvă cazul de Ministerul Muncii. Din România, bineînţeles, că pe la nemţi trebuie să mai treacă un secol ca să mai auzim de ceva nereguli. Pe scurt, câteva doamne consilier ale Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, doamna Câmpeanu, plus şeful ei de cabinet, erau cei care şpăguiau pe la Minister!!! Asta ar fi fost, oriunde în lume, suficient pentru ca doamna ministru să-şi dea demisia şi să iasă, definitiv, din politică. La noi, nu! Păi da, dar asta nu e tot… Surse din DNA afirmă, nici mai mult, nici mai puţin, că doamna Câmpeanu era la curent cu activitatea ilicită  a consilierelor sale şi a şefului său de cabinet!!! Cum credeţi că a reacţionat doamna ministru când i s-au adus la cunoştinţă aceste dezvăluiri? Poate credeţi că şi-a dat cu târtiţa de pământ, că şi-a smuls părul din cap, că a ameninţat cu judecata, cu focul Gheenei, cu ceva!? Nici pomeneală… Distinsa doamnă ministru a… rânjit, că zâmbet nu putem să-i spunem! Păi ăsta e Ministerul Muncii, doamnă, sau al şpăgii, că pe asta se pare că o coordonaţi cu extrem de pronunţat profesionalism!? Credeţi că ne mai vindecăm? Eu, nu…

3 Responses to “MINISTERUL ŞPĂGII?”

  1. air max pas cher says on :

    Wonderful Details sharing .. I am very satisfied to study this report .. many thanks for offering us go via data.Fantastic great. I recognize this publish….

  2. maillot psg 2013 says on :

    Amazing! You know I love your blog!!!

  3. maillot football says on :

    Hello there I am so grateful I found your blog, I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent work.

Leave a Reply