SUPORTERI DE VÂNZARE

12.13.12

O serie-ntreagă de fapte se arată, pe cât de contradictorii, pe atât de neliniştitoare pentru suporterii fotbalului românesc, chiar acum, la sfârşitul unui sezon în care am reuşit să accedem cu două echipe în primăvara europeană: Steaua (rezultat previzibil, având în vedere componenţa modestă a grupei din care a făcut parte!) şi CFR Cluj. N-am să stau să disec parcursul european al celor două, au obosit, deja, lucrătorii de la numeroasele canale tv de profil să o facă, ci am să mă minunez de vria pe care alunecă Rapidul, această atât de populară echipă, urmată, se pare, de Dinamo!!! Aşadar, „farmecul vieţii” se destramă lângă Podul Grant, iar George Copos nu mai pare în stare să mai atragă alt fraier pentru a salva cu banii lui situaţia, aşa cum a procedat, în anii trecuţi, cu Jean Valvis sau cu Taher… Severinul, echipă aflată pe ultimul loc în prima ligă, pare să aibă zilele numărate, voci autorizate din fotbalul craiovean afirmând că în Cetatea banilor Olteniei se dă ca sigură mutarea echipei severinene acolo, poate chiar din această iarnă. Aceleaşi voci spun că s-ar fi strâns o sumă frumuşică pentru încheierea tranzacţiei, singura întrebare care se pune fiind doar: cine se va înfrupta din această sumă!? Uite-aşa, după ce eram pe cale să avem echipă de fotbal în prima ligă şi echipă de handbal feminin la acelaşi nivel, se pare că vom rămâne fără niciuna, dovedindu-se, încă o dată, că drumul de la voinţă la pricepere e şi lung şi mult prea dificil. Sunt curios dacă vânzarea echipei se va face cu suporteri cu tot, pentru că la noi nimic nu mai poate stârni mirarea cuiva, iar dacă pentru treaba asta se plusează câţiva creiţari, de ce nu?

Tags: ,

2 Responses to “SUPORTERI DE VÂNZARE”

  1. Amedar Consulting says on :

    magnificent put up, very informative. I ponder why the opposite specialists of this sector don’t notice this. You must proceed your writing. I am sure, you’ve a great readers’ base already!

  2. Amedar Consulting Group says on :

    Magnificent site. Lots of useful information here. I’m sending it to some buddies ans additionally sharing in delicious. And naturally, thank you to your effort!…

Leave a Reply